Fri fragt fra 399,-

Dag til dag levering

Økologi til de mindste

30 dages returret

Søg efter produkt...|Indtast søgeord og tast enter...
 

Handelsbetingelser & persondatapolitik

 

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Virksomhedens navn: BabyRiget 
CVR-nummer: 40757295 
Etableringsdato: 06/08 - 2019 
Adresse: Halgårdvej 13, 7500 Holstebro
Telefonnummer: 42428001
E-mail adresse: info@babyriget.dk 
Web-adresse: www.babyriget.dk
 

Betalingsformer 

Du kan hos BabyRiget.dk let betale med MobilePay, Dankort, VISA dankort, VISA- Electron og Mastercard. På BabyRiget.dk betales der i overensstemmelse med lovgivningen ikke kortgebyrer, og beløbet hæves først på kortet, når varen afsendes. Hos BabyRiget på https://www.babyriget.dk er alle priser i DKK og inkl. moms.


Vi leverer dine varer til pakkeshop fra 0,- og hjemmelevering fra 39,-.
 

Levering

Leveringstid: 1-2 dage:

  • Bestiller du med GLS, vil din ordre blive leveret indenfor 1-2 dage. GLS leverer mandag-lørdag.
  • Bestiller du med DAO, vil din ordre blive leveret indenfor 1-4 dage. DAO leverer alle dage inkl. helligdage.

Vi bestræber os altid på, at overholde ovenstående leveringstider, men forsinkelser kan forekomme hos fragtfirmaerne i eksempelvis særligt travle perioder. Skulle dette ske, kan du følge din pakke via dit udleverede track & trace nummer. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, og så vil vi undersøge, hvor langt din ordre er kommet. 

Gratis levering

Vi leverer gratis i Danmark med GLS Pakkeshop, hvis du køber for over 399 kr. 

GLS Pakkeshop - fra 0,00 dkk

Gratis levering ved køb over 399 dkk
29,00 dkk ved køb under 399 dkk
Din ordre vil blive sendt samme dag og leveret indenfor 1-2 dage. GLS leverer mandag-lørdag.

GLS Privatlevering - 45,00 dkk

Din ordre vil blive sendt samme dag og leveret indenfor 1-2 dage. GLS leverer mandag-lørdag.

DAO Hjemmelevering - 39,00 dkk

DAO Hjemmelevering er muligt for små pakker. Det vil sige, at din ordre maksimalt må veje 3 kg., og den skal kunne pakkes i en kasse, der er max. 40 cm. lang, og hvor længde + omkreds max. er 120 cm. Hvis din ordre er for stor, kontakter vi dig naturligvis.
Hvis du har bestilt din ordre med DAO Hjemmelevering, vil din pakke blive leveret indenfor 1-4 dage, men oftest indenfor 1-2 dage og i tidsrummet mellem kl. 02.00 - 07.00. DAO vil lægge pakken i din postkasse eller ved din indgangsdør og ringer naturligvis ikke på, så du bliver vækket. Du modtager en sms, når din pakke er leveret, så du kan se præcist, hvilket tidspunkt din pakke er leveret.


Levering til anden modtager 
Indpakning 
Køber du en gave, kan du hos BabyRiget vælge, at få den pakket fint ind. Dette gøres ved at sætte kryds i ”Indpakning” i indkøbskurven. Så sørger vi for at pakke gaven ind og sende den direkte til den heldige modtager. Husk at udfylde informationerne i "leveret til en anden adresse", så vi ved, hvortil gaven skal sendes. Det koster 10 kr. at få gaven pakket ind. Du er naturligvis også velkommen til at benytte dig af vores service, selvom du vælger at modtage gaven til din egen adresse eller et udleveringssted. 
Forlænget fortrydelsesret 
Har du brug for at fortrydelsesretten forlænges i forbindelse med køb af gaver, kan du kontakte os på info@babyriget.dk, hvor du skriver, hvornår gaven skal gives væk samt oplyser dit ordrenr.
 
Returnering / fortrydelsesret
BabyRiget.dk yder 30 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager din vare. Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@babybriget.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Hvis du ønsker at sende din vare retur, skal du udfylde den vedlagte returseddel og vedlægge denne med returvaren.
Du er velkommen til at sende retur med den vedlagte returlabel fra GLS, hvilket koster 39 kr., som vil blive fratrukket dit returbeløb. Benytter du vores returlabel, sendes pakken forsikret og kan følges via Track & Trace. 
OBS: Benytter du den vedlagte GLS returlabel, er det yderst vigtigt, at pakken indleveres hos GLS pakkeshop (husk at få en kvittering).
Hvis pakken indleveres til et andet fragtselskab, vil BabyRiget blive pålagt et gebyr, som vil blive fratrukket dit returbeløb. 

Når du vil sende en vare retur skal du:
1. Pakke varen i original emballage, dvs. sko i æske osv.
2. Pakke varen forsvarligt ind, så den ikke beskadiges under transporten
3. Udfylde retursedlen og læg den i din returpakke
4. Evt. benytte den vedlagte returlabel til 39,- (beløbet bliver fratrukket dit returbeløb)


Du er naturligvis velkommen til ikke at benytte vores label og selv sørge for, at varen sendes retur til BabyRigets adresse. Vi anbefaler, at du sender pakken forsikret, da BabyRiget ikke kan holdes ansvarlig for eventuelle tab. Benytter du ikke vores returlabel, får du det fulde beløb for varen og evt. betalte standardfragtomkostninger retur. OBS. Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen:

BabyRiget
Halgårdvej 13
7500 Holstebro


Når du sender varen retur, er det dit ansvar, at pakken kommer sikkert frem til os. Vi anbefaler derfor, at du altid får en kvittering for indleveringen til fragtfirmaet. Dette gælder både, når du benytter vores returlabel eller selv sender varen. Er det tilfældet, at din pakke bliver væk, er det dit ansvar at få erstatning af fragtfirmaet, du har anvendt.
Har du købt flere varer i samme ordre, har du mulighed for at sende én eller flere af varerne retur. Her gælder samme regler som ovenfor. Bemærk dog, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Du kan ikke fortryde dit køb fra BabyRiget ved at nægte at tage imod varen eller ved ikke at afhente den fra fx pakkeshop. Hvis du nægter at tage imod din vare, eller hvis du ikke selv sender varen retur, bliver BabyRiget pålagt returfragtomkostningerne, og disse vil blive opkrævet i forbindelse med tilbagebetalingen. Dette gælder således både ved "modtagelse nægtet" og ved "uafhentet pakke". 

Ved ombytning skal du lægge en ny ordre og sende den gamle ordre retur. Her gælder samme regler for brug af returlabel.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal som nævnt ovenfor selv betale for at pakken returneres, og bemærk, at det er dig, som hæfter, hvis der opstår en skade under returneringen. Pak derfor varen forsvarligt ind. Bemærk, at det er dig, som hæfter, hvis der opstår en skade under returneringen. Pak derfor varen forsvarligt ind.

Varens stand når du sender retur 

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Dvs. der skal være mærker på tøjet, da det ellers ikke kan sælges til en ny modtager. Tøj skal sendes tilbage i deres originale emballage, og sko skal ligeledes i deres originale æske igen ved returnering. Derudover må varen ikke lugte af parfume eller røg.
Vi anbefaler derfor, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.


Gave retur
Har du fået en gave fra BabyRiget og ønsker at sende den retur, skal du følge de samme trin som nævnt øverst. Det er vigtigt, at du sender telefonnummer og/eller ordrenummer med på den, der har bestilt varen, for at vi kan finde ordren i vores system.
Ønsker du at ombytte til en anden størrelse, skal du skrive, hvilken adresse vi skal sende den nye størrelse til, oplys også din mail og telefonnummer.
Ønsker du tilgodebevis skal du også oplyse din mail og telefonnummer, dette kan sendes til info@babyriget.dk
Ønsker du pengene retur for en gave skal du være obs. på, at pengene altid tilbageføres til det kort, som varen er købt med, da vi ikke har mulighed for at overføre til andet konto nr.

Du kan bestille en returlabel til 39,- (beløbet bliver fratrukket dit returbeløb) her: https://return.shipmondo.com/babyriget

Tilbagebetaling af købsbeløb 
Så snart vi har modtaget din returvare, tilbagebetaler vi pengene til samme konto, som de blev trukket fra ved købet. BabyRiget tilbagebetaler dine leveringsomkostninger i forbindelse med købet, men du skal selv betale omkostningerne for at sende varen retur til BabyRiget. Fra den dag du modtog din vare, skal BabyRiget have varen retur indenfor 30 dage.  
Anvend eventuelt din returlabel fra BabyRiget til din pakke til 39,-. Beløbet bliver fratrukket dit returbeløb.
Når vi har modtaget din returpakke, refunderer vi beløbet indenfor 1-5 hverdage. I travle perioder kan der gå op til 14 dage.
Varen sendes til:  
BabyRiget 
Halgårdvej 13
7500 Holstebro
  
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. 
 
14 dages tilbudsgaranti
Vi vil gerne yde en god service for vores loyale kunder. Derfor har vi lavet en tilbudsgaranti til dig, som er modtager af BabyRigets nyhedsbrev. Hvis en vare du har købt sættes ned hos os indenfor 14 dage efter, at du har købt varen, så kan du få differencen udbetalt på tilgodebevis/gavekort, som kan bruges til at købe for næste gang, du foretager en ordre. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato. Kontakt os gerne via mail med ønsket. 
 
Reklamation 
Hos BabyRiget har du altid 2 års reklamationsret, såfremt du kan fremvise en kvittering for dit køb. Vi anbefaler derfor, at du passer godt på din kvittering, så hjælper vi dig gerne, hvis der skulle blive problemer med din vare. Indenfor 2 år har du således mulighed for at få varen repareret, ombyttet, afslag i prisen eller pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation. Dette gør sig udelukkende gældende, hvis reklamationen er berettiget, og hvis fejlen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, almindelig slitage eller anden skadevoldende adfærd.

For varer med en begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, som BabyRiget har stillet dig i udsigt.   

Er der en fejl på din vare, skal du hurtigst muligt rette henvendelse til BabyRiget. Men du skal som minimum reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi anbefaler, at du skriver til os på info@babyriget.dk, hvor du beskriver fejlen samt evt. sender et billede af fejlen. 

Hvis reklamationen er berettiget, betaler BabyRiget for dine (rimelige) fragtomkostninger. Du får dækket dine fragtomkostninger ved at sende en kopi af din kvittering (for fragtudgifter) til info@babyriget.dk. Godkendes reklamationen ikke, skal du selv betale alle udgifter til fragt, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.  

Det er dig, som har ansvaret for, at varen bliver sendt tilbage i forsvarligt emballage og har ligeledes ansvaret for pakken indtil vores modtagelse. Vi anbefaler derfor, at du gemmer postkvittering inkl. oplysninger om fragtomkostninger, samt evt. track and trace nummer. Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.   
Varen sendes til:  
BabyRiget 
Halgårdvej 13
7500 Holstebro 
  
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. 
 
Klageadgang 
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice ved at sende en mail til info@babyriget.dk. Hvis du ikke er enig i vores afgørelse af en reklamation, kan du kontakte Nævnenes Hus - det offentlige forbrugerklagesystem: 

Center for Klageløsning 
Nævnenes Hus 
Toldboden 2 
8800 Viborg 
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr
   
 

  



 

Cookies


Hvad er en cookie?
En cookie er en lille datafil, som lagres på din computer, mobil eller tablet for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg på hjemmesiden. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Cookies indeholder ingen personhenførbare oplysninger.

Hvorfor bruger vi cookies?
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden ved blandt andet at huske, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt hjemmesiden osv. Ved brug af cookies kan hjemmesiden desuden huske dit login og genkende brugeren ved næste besøg. 

Du kan altid vælge at slette eller blokere cookies. Vær dog opmærksom på, at dette kan give dig en dårligere kundeoplevelse, når du besøger hjemmesiden, da der er slettet loginoplysninger og andre funktioner, som er med til at give dig en bedre oplevelse, når du besøger hjemmesiden.

På Babyriget.dk bruger vi cookies for øge brugervenligheden samt tilbyde de mest relevante produkter til dig ved at huske, hvilke produkter du har lagt i indkøbskurven. BabyRiget indsamler cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang omfatter:
- Google Analytics
- Google AdWords    
- Facebook Pixel





 

Persondatapolitik

 
Persondatapolitik hos BabyRiget
Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos BabyRiget.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler 
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.
Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

BabyRiget indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende: 
-    Besøger vores hjemmeside
-    Gennemfører et køb af vores produkter
-    Opretter en kundekonto
-    Tilmelder dig vores nyhedsbrev
-    Anmelder vores hjemmeside
-    Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på babyriget.dk er BabyRiget, Randkløve Allé 56 1. tv, 2770 Kastrup, CVR. nr. 40757295. 

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse. Når du betaler for dit produkt, indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket. Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside. Dine oplysninger bliver opbevaret i min. 5 år, fra udgangen af det regnskabsår materialet vedrører, i henhold til Bogføringsloven.

Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirmaer GLS og DAO365, med henblik på levering af dine indkøb. Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Trustpilot.
Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata, som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.   

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
•    At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
•    At få slettet persondata
Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@babyriget.dk.

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
BabyRiget 
Halgårdvej 13
7500 Holstebro
Mail: info@emaerket.dk 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________

Bestilt den: ___________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: __________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  _______________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _____________________________________      Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)


Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 09.03.2021